Til Menu  

Ny Toyota RAV4

Oplev en hybrid SUV, der giver dig ekstra power og sikkerhed, uden at gå på kompromis med miljørigtig kørsel. Du vil naturligvis få gennemgået alle de imponerende features og udstyr, og du kan se nærmere på det spændende design.

Vi, hos Lihn & Boi A/S, er ret begejstret for den nye RAV4. Kig forbi én af vores afdelinger og se den!

 

 Karrosseri

SUV

 HK

175-222

 0-100 km/t (sek.)

8,1-11,0

 Brændstof

Benzin | Hybrid

 Engergiklasse

B | A+

 Km/l

14,3-17,9

 

Bestil din nye RAV4 allerede nu.

Priserne ser du herunder eller du kan downloade prislisten her.

 

 

Se leasingtilbud på RAV4 Se alle kampagne fra Toyota  

Se alle detaljerne

Download brochuren

 

 

Se specifikationer

Download specifikationer

 

 

 

 

 

 

Toyota New Global Architecture (TNGA)

TNGA-platformen (Toyota New Global Architecture) er udviklet for at give den bedst mulige oplevelse til dig, der sidder bag rattet. Med den nye platform har vi fået endnu bedre muligheder for at bygge forskellige typer biler til forskellige typer bilister. Samtidig har designet, sikkerheden og køreglæden fået et ekstra løft.

I tilfældet RAV4 betyder det en hybrid-SUV med træk på alle hjul. Kombinationen af lavt tyngdepunkt og stift karrosseri giver friske køreegenskaber uanset, om du kører i byen eller det åbne terræn. For RAV4 kommer frem overalt og med en imponerende brændstofeffektivitet. Den nye TNGA-platform gør RAV4 til en bil i absolut særklasse.

 

Der er hybrid - og så er der Toyotas hybrid

Kør hvor som helst og overalt. Fra byzoner med miljøkrav til motorveje og snoede landeveje. Den nye RAV4 har al den motorkraft, du behøver – uden begrænsninger i rækkevidde. Den nye 2.5 liters Dynamic Force benzinhybridmotor med selvopladning giver en komfortabel og støjsvag kørsel. RAV4 Hybrid markerer et nyt højdepunkt for ydeevne, rækkevidde og brændstofeffektivitet.

I byen har du et godt overblik takket være den høje siddeposition, og kørestillingen styrker din oplevelse af kontrol. Kabinen i den nye RAV4 sætter en ny standard for rummelighed og eksklusiv komfort. Og den nye kraftfulde 2.5 liters Dynamic Force benzinhybridmotor giver RAV4 et veloplagt kraftoverskud i alle situationer.

 

Der er sikkerhed - og så er der ro i sindet

Den nye RAV4 er udstyret med Toyota Safety Sense, der kombinerer en vifte af intelligente assistentsystemer i et avanceret samspil. RAV4 advarer ikke blot mod potentielle farer – den hjælper dig også med at reagere optimalt i kritiske situationer. Se mere om de avancerede assistentsystemer herunder:

 

Pre-Collision System med
fodgængerdetektor i mørke

Pre-Collision System
med cyklistdetektor

Intelligent Adaptive
Cruise Control

Full-range Adaptive
Cruise Control

Lane Trace
Assist