Til Menu  

Firmabil eller varebil fra Toyota – bundsolid og trofast

Nøgleordene for Toyotas firmabiler og varebiler er pålidelighed og driftssikkerhed med god kørselsøkonomi samt høj komfort. Netop derfor er Toyotas firmabiler og varebiler altid et sikkert valg.

 

Toyota PROACE indfrier alle forventninger!

Toyota PROACE indfrier alle forventninger!

Fra kr. 134.900 (ekskl. moms)

Med en imponerende kapacitet er den nye Toyota PROACE klar til at rumme enhver udfordring. Din arbejdsdag bliver behagelig, med ergonomiske sæder og god plads til 3 velvoksne håndværkere. Toyota Proace kåret som Årets Varebil 2017

PROACE Van Masterpakke

Alt det udstyr, du drømmer om, for kun 15.000 kr.*

Uanset, om du er tømrer, elektriker, maler eller noget helt fjerde, kan du nu opgradere din nye PROACE Van med en eksklusiv Masterpakke fyldt med lækkert udstyr, som gør din arbejdsdag endnu bedre.  Læs mere om Masterpakken her

*Prisen er ekskl. moms, men inkl. afgift.

Læs mere om Proace
Toyota Hilux - stærkere end nogensinde!

Toyota Hilux - stærkere end nogensinde!

Fra kr. 224.900 (ekskl. moms)

Hilux har aldrig været i bedre form. Med udgangspunkt i bilens legendariske styrke og pålidelighed, har vores ingeniører blandt andet optimeret karrosseriet, og Toyotas velkendte kvalitet er indbygget i hver eneste detalje. Resultatet er en pickup, der fortsætter, hvor andre må give op.

Læs mere om Hilux

 

Se også vores fordelagtige leasingpriser her


 

 

Offentlig eller privat firma?

Find det hele her

Uanset om du har brug for en lille og kvik eller en rummelig og kraftfuld firma- eller varebil, har vi den, der, som din nye arbejdsmand, kan klare alle hverdagens strabadser.

Firmabiler og varebiler fra Toyota nyder godt af gode forhold og muligheder inden for erhvervsleasing, erhvervslån, service- aftaler og fleet management. Bilerne kommer i mange størrelser – så tag dig tid til at kigge vores udvalg i gennem. Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om dine muligheder og fordele hos Toyota!

 

Se alle mulighederne her

 

 

 

 

 

Toyotas brede program af varebiler

Der er rigeligt at vælge imellem blandt Toyotas solide firma- og varebiler. Skal det være den helt kompakte Yaris Van eller den miljørigtige Prius Van? Måske lidt fra mellemklasserne med Avensis og Sportsvan? Eller måske en Land Cruiser, RAV4 Van eller Hilux til dig, der godt kan lide at sidde højt hævet i en stærk firhjulstrækker? Eller er du helt oppe ved de tunge drenge i varevognen Proace eller minilastbilen Dyna?

Yaris Van 

Corolla Touring van

Proace

Prius

Prius +

RAV 4

Hilux

Landcruise