Til Menu  

Mulighederne ved køb af en Toyota Erhvervsbil

Der er en hel del at vælge imellem og en del ting at stilling til. Hvor meget plads har du brug for? Hvor langt skal du køre og skal bilen så køre længst muligt på literen? Vil du lease din varebil? Måske har jeres virksomhed en grøn profil – der er rigeligt med Toyota hybridbiler at vælge imellem.

Firmabiler og varebiler er ikke kun én størrelse. Stil os et spørgsmål på linket her, så kan vi vejlede dig om, hvilken varebil eller firmabil, du har brug for. Om du måske bare skulle kigge på en af vores personbiler og få kørselsfradrag, kan du læse mere om her!

Leasing af firmabil og varebil

Måske er erhvervsleasing noget for dig? Om du skal have en leasingaftale eller et erhvervslån er Toyota Financial Services en af de skarpeste på markedet. Vi tilbyder fordelagtige aftaler kombineret med vores serviceaftaler og kundeservice, der nyder stor tilfredshed hos vores privat- og erhvervskunder.

Firmabilsleasing eller varebilsleasing kan være et stærkt alternativ, hvis du tænker at skifte bil inden alt for længe igen. Du kan læse mere om dine muligheder for erhvervslån til firmabiler og varebiler her. Alternativt kan du også undersøge muligheden for at samle hele flåden hos Toyota. Toyota Fleet Management er et stærkt alternativ, der giver gode rabatter ved stordrift – læs mere her.

 

Erhvervsforsikring på firmabiler og varebiler

Erhvervsforsikring på firmabiler og varebiler

Det er vigtigt at være godt forsikret både som privatkunde og erhvervskunde. Toyota Financial Services har i samarbejde med Codan Forsikring udviklet en forsikringspakke, der beskytter erhvervsvirksomheder mod mange uforudsete omkostninger, når firmabilen er købt eller leaset hos Toyota.

Du kan læse mere her
Serviceaftale på din nye firmabil eller varebil

Serviceaftale på din nye firmabil eller varebil

Gratis vejhjælp i hele Europa og serviceaftale hos en af landets førende, når det kommer til kundetilfredshed?

Ja, det får du med en Toyota Serviceaftale – også på din firmabil eller varebil fra Toyota.

 

Mere om dine muligheder og de mange fordele

 

Toyotas brede program af varebiler

Der er rigeligt at vælge imellem blandt Toyotas solide firma- og varebiler. Skal det være den helt kompakte Yaris Van eller den miljørigtige Prius Van? Måske lidt fra mellemklasserne med Avensis og Sportsvan? Eller måske en Land Cruiser, RAV4 Van eller Hilux til dig, der godt kan lide at sidde højt hævet i en stærk firhjulstrækker? Eller er du helt oppe ved de tunge drenge i varevognen Proace eller minilastbilen Dyna?

Yaris Van 

Sportsvan 

Auris Touring Sports Van 

Prius

Prius +

RAV 4

Hilux

Landcruise

Proace