Til Menu  

Erhvervsleasing af PROACE


Se mere om TOYOTA PROACE

 

 

Ville du ønske, den var lidt længere?

Ny lang Toyota PROACE - Årets varebil i Danmark 2017 

 

Leasing gør alting lidt lettere

Leasing via Toyota Financial Services er den perfekte løsning for en bred vifte af erhvervskunder – lige fra håndværkeren med en enkelt kassevogn til firmaet med behov for flere biler - både varevogne og personbiler. Leasing styrker likviditeten og gør det lettere at budgettere, for den månedlige ydelse er fast gennem hele leasingperioden. Ved leasing er det Toyota Financial Services, der ejer bilen og stiller den til rådighed for en aftalt periode, som typisk ligger mellem 36 og 60 måneder.
 

Finansiel leasing

Ved finansiel leasing leases bilen i et aftalt tidsrum til en fast pris. En af kunden anvist 3. part køber bilen til en fastsat pris, når aftalen udløber.

Operationel leasing

Vælger du operationel leasing leaser din virksomhed bilen i et aftalt tidsrum til en fast pris. Når aftalen udløber, afleveres bilen blot til Toyota Financial Services, så slipper din virksomhed for at spekulere på restværdi eller gensalg.

Fordele der ses på bundlinjen

Set med erhvervsøjne er der væsentlige fordele ved at lease – uanset om du foretrækker finansiel eller operationel leasing:

  • Større økonomisk råderum med leasing
  • Budgetsikkerhed måned for måned med mulighed for en Toyota Serviceaftale
  • Fuldt fradrag for leasingudgiften i driftsregnskabet
  • Delvist momsfradrag på leasing af personbiler
  • Mulighed for tilslutningen af en fleet management-aftale,som giver rabat på brændstof, ejerafgift og forsikring 

 

> Læs mere om erhvervsleasing her