Til Menu  

Cookies

Når Lihnogboi.dk besøges, vil du blive bedt om at aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre, i forbindelse med tilmelding til en eller flere services. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere ydelsen til dig.

Disse oplysninger vil Lihnogboi.dk aldrig sælge eller på anden måde videregive uden din udtrykkelige tilladelse. Oplysningerne er sikre hos os. Hvor ikke andet er angivet, sendes og opbevares disse oplysninger ikke krypteret. Alle data er dog beskyttet bag en firewall. Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse. Det kan hænde, at vi registrerer din adfærd på Lihnogboi.dk sider for, at sikre dig den bedst mulige oplevelse på Lihnogboi.dk.

Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven. Vi opbevarer Deres afgivne oplysninger i 5 år. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Direktøren og de ansatte for Lihnogboi.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Webstatistik

Vi anvender webstatistik, blandt andet for at finde ud af, hvilke af vore produkter, der er de mest populære. Lihnogboi.dk er ansvarlig for indsamling og håndtering af data på Lihnogboi.dk.

Cookies

En cookie er en lille passiv data-fil, som ligger på din computer og hjælper dig til at huske tidligere besøgte hjemmesider samt dine præferencer. Fx. kan en cookie huske, om du kigger efter værktøj og ikke lamper og derned får du flest visninger og tilbud på værktøj. Ved nethandel forenkler cookies ofte salgsprocessen, så du ikke skal indtaste dine oplysninger adskillige gange. Cookies bruges derfor også i forbindelse med annoncering, da bannerannoncer m.m. bliver målrettet dine præferencer.

Cookies er anonyme og indeholder derfor ingen personlige data. Data-filen er passiv og kan derfor ikke sprede virus eller skade computeren eller programmerne.

Fravalg af cookies: Du kan til enhver tid slette alle dine cookies fra din computer eller aktivt vælge det til eller fra ved hver enkelt hjemmeside. Til- og fravalg af cookies skal gøres i computerens browserindstillinger og derfor kan hjemmesideudbyderen ikke kontrollere eller ændre det.

Læs mere om cookies i:

  • Internet Explorer
  • Google Chrome
  • Firefox
  • Safari