Til Menu  

Firmabil eller varebil fra Toyota – bundsolid og trofast

Nøgleordene for Toyotas firmabiler og varebiler er pålidelighed og driftssikkerhed med god kørselsøkonomi samt høj komfort. Netop derfor er Toyotas firmabiler og varebiler altid et sikkert valg.

 

Toyota PROACE indfrier alle forventninger!

Toyota PROACE indfrier alle forventninger!

Fra kr. 148.701 (ekskl. moms)

Med en imponerende kapacitet er den nye Toyota PROACE klar til at rumme enhver udfordring. Din arbejdsdag bliver behagelig, med ergonomiske sæder og god plads til 3 velvoksne håndværkere. Toyota Proace kåret som Årets Varebil 2017

SE HER: Vi har lige nu et begrænset antal lagerbiler, hvor vi monterer et lækkert navigationsanlæg uden beregning. Du kan også vælge den fabriksmonterede Navi-pakke, som vi lige nu har på tilbud til kun 9.995 kr. mod normalt 19.000 kr., ligeledes på et begrænset antal lagerbiler.

Læs mere om Proace
Toyota Hilux - stærkere end nogensinde!

Toyota Hilux - stærkere end nogensinde!

Fra kr. 189.990 (ekskl. moms)

Hilux har aldrig været i bedre form. Med udgangspunkt i bilens legendariske styrke og pålidelighed, har vores ingeniører blandt andet optimeret karrosseriet, og Toyotas velkendte kvalitet er indbygget i hver eneste detalje. Resultatet er en pickup, der fortsætter, hvor andre må give op.

Læs mere om Hilux

 

Se også vores fordelagtige leasingpriser her

 

 

 

Offentlig eller privat firma? Find det hele her

Uanset om du har brug for en lille og kvik eller en rummelig og kraftfuld firma- eller varebil, har vi den, der, som din nye arbejdsmand, kan klare alle hverdagens strabadser.

Firmabiler og varebiler fra Toyota nyder godt af gode forhold og muligheder inden for erhvervsleasing, erhvervslån, service- aftaler og fleet management. Bilerne kommer i mange størrelser – så tag dig tid til at kigge vores udvalg i gennem. Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om dine muligheder og fordele hos Toyota!

 

Se alle mulighederne her

 

 

Toyotas brede program af varebiler

Der er rigeligt at vælge imellem blandt Toyotas solide firma- og varebiler. Skal det være den helt kompakte Yaris Van eller den miljørigtige Prius Van? Måske lidt fra mellemklasserne med Avensis og Sportsvan? Eller måske en Land Cruiser, RAV4 Van eller Hilux til dig, der godt kan lide at sidde højt hævet i en stærk firhjulstrækker? Eller er du helt oppe ved de tunge drenge i varevognen Proace eller minilastbilen Dyna?

Yaris Van 

Sportsvan 

Auris Touring Sports Van 

Prius

Prius +

RAV 4

Hilux

Landcruise

Proace