Til Menu  

Velkommen til vores nye mulighed for bilkøbere,

All Inclusive!

 

Med en All Inclusive aftale hos Lihn & Boi A/S er finansiering, forsikring, serviceaftale og vejhjælp samlet i én pris.

Du betaler udbetaling og herefter en fast mdl. ydelse, og så er bilen din.

All Inclusive er fordelagtig for folk i alle aldre, men især unge vil kunne drage fordel af de lave forsikringsomkostninger, der som noget helt specielt er den samme uanset alder!

Vi tilbyder også privatleasing, det kan du læse om her

 

All Inclusive - Se muligheder og priser her:
 

Bilen er vist med ekstraudstyr.
Tillæg for speciallak

Toyota Aygo X-Plore

Inkl. Metallak, Apple CarPlay, 15 “ Aluhjul og Aircondition

KUN 1.746 kr./md. 

v. udbetaling på 20%

Finansiering 1.121 kr/md. Kontant 107.376 kr. Udbetaling 21.476 kr. Løbetid 96 mdr. Rente 1,75% variabel, ÅOP 5,96% saml. kreditbeløb 85.900 kr. Saml. kreditomk. 2.1.694 kr. Saml. tilbagebetaling 107.594 kr. Forsikring 347 kr./md. Serviceaftale 278kr./md. Frafalder efter 36 mdr (max. 15.000 km/år) Begrænset antal. Betinget af kreditgodkendelse.


 
Bilen er vist med ekstraudstyr.
Tillæg for speciallak

Toyota Yaris Hybrid H3

Inkl. Metallak, fartpilot, klimaanlæg og tågelygter.

KUN 2.585 kr./md.  

v. udbetaling på 20%

Finansiering 1.914 kr/md. Kontant 195.298 kr. Udbetaling 39.060 kr. Løbetid 96 mdr. Rente 1,75 % variabel, ÅOP 4,20 % saml. kreditbeløb 156.238 kr. saml. kreditomk. 27.607 kr. saml. tilbagebetaling 183.845 kr. Forsikring 392 kr./md. Serviceaftale 279 kr./md. Frafalder efter 36 mdr. (max. 15.000 km/år) Begrænset antal. Betinget af kreditgodkendelse
 

Prisoversigt ved 0% udbetaling:

 

Klik & se pristabellen i fuld størrelse

 

 


 

Prisoversigt ved 20% udbetaling:

 

Klik & se pristabellen i fuld størrelse

 

 


 

Pressemeddelelse:

All Inclusive hos Toyota Lihn & Boi A/S – inkl. billig forsikring til nye bilister..!!

Toyota Lihn & Boi A/S har netop indført en ny mulighed for bilkøbere, der kaldes all inclusive. Her er finansiering, forsikring, serviceaftale og vejhjælp samlet i én pris. Det gør det hele mere enkelt – og økonomien mere overskuelig. Med en serviceaftale er alle udgifter til service og vedligeholdelse af bilen inkluderet i prisen de første år, og skulle der blive behov for vejhjælp i tilfælde af f.eks. en punktering, så er den også med i prisen. Det HELT særlige ved all inclusive er dog, at prisen er den samme uanset kundens alder, hvorfor unge bilkøbere også har mulighed for at få en ny bil med en meget billig forsikring. Det betyder, at man f.eks. kan købe en ny Toyota Aygo X-Plore med all inclusive fra kun 1.746 kr pr måned – og det er altså inkl. forsikring. Det eneste man selv skal betale er benzin til bilen…

”Det er ret unikt, at vi har fået mulighed for at kunne tilbyde unge bilkøbere en ny bil med forsikring til denne pris” siger Kent Boi fra Toyota, Lihn & Boi A/S. I mange tilfælde er forsikringen for de unge bilkøbere lige så dyr som selve ydelsen på et billån, men her er den altså inkluderet i prisen. ”Vi har længe arbejdet for, at de unge bilkøbere skulle have mulighed for at købe en ny bil i eget navn, uden at skulle betale en formue i forsikring. Det er vores oplevelse, at mange unge, som f.eks. køber en ny Toyota Aygo eller ny Toyota Yaris, er lige så forsigtige med deres nye bil, som mange ældre og mere erfarende bilister plejer at være. Det er ikke de unge bilister med ny bil – og med et forholdsvis stort billån - der kommer på vores skadeværksted med en skade på bilen” fortsætter Kent Boi. ”Derfor har det været vores mål, at kunne tilbyde en billig forsikring til de unge bilkøbere. Disse bilister bør ikke straffes på forhånd, ved at skulle betale en høj forsikringspræmie fra starten. Kan de blive godkendt til et billån, så bør de også kunne tilbydes en billig forsikring. Hvis de ellers kører pænt og ordentligt, hvorfor skal forsikringen så være dyrere, blot fordi man er ung ”

Men all inclusive er ikke kun interessant for de unge nye bilister. De seneste år har mange valgt at lease en ny bil, for at have bedre overblik over økonomien, men med all inclusive bliver alle dine biludgifter samlet under ét – også din forsikring - og modsat leasing, så er man her selv ejer af bilen, så den ikke nødvendigvis skal afleveres efter udløb af en bestemt tidsperiode. Man bestemmer selv, hvor længe man vil beholde bilen.

All inclusive kan tilbydes til flere af de populære modeller fra Toyota, men det er kun hos Toyota, Lihn & Boi A/S, med afdelinger i Viborg, Bjerringbro, Hobro og Skals, at man har mulighed for at få dette tilbud. ”Det er en særlig aftale vi har indgået, hvor vi nu har fået mulighed for at tilbyde dette koncept til vores kunder. Vi håber, at mange vil få glæde af dette nye tilbud, hvor finansiering, forsikring, serviceaftale og vejhjælp er samlet i én pris” slutter Kent Boi fra Toyota, Lihn & Boi A/S. Hvis man vil høre mere om all inclusive, er man velkommen forbi i butikken – eller man kan se flere detaljer om de forskellige modeller på lihnogboi.dk.

 

For mere info kontakt Kent Boi på 4015 4522 eller kent@lihnogboi.dk